Αγαπητές φίλες,

εκλεκτοί φίλοι και λοιποί εν Ζορρώ συγγενείς
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα ότι, κατόπιν γενικότερης κοινωνικής παράκλησης, η ημερομηνία λήξης της έκθεσης "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!" αναβάλλεται επ' άπειρον και, πιο συγκεκριμένα, για την αμέσως επομένη - δηλ., για το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008.
Το ίδιο ισχύει και για την προγραμματισμένη ανοιχτή συζήτηση με θέμα "ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ", η οποία μέλλει να διεξαχθεί κι αυτή αισίως κατά την ίδια ημέρα, δηλ., το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008, από τις 21:00 περίπου έως τις 23:00 ακριβώς.
(Εννοείται πως ο εκθεσιακός χώρος της ΕΠΑΣΚΤ θα είναι ανοιχτός ήδη από τις 19:00, για να μην πούμε και από πιο πριν, προκειμένου οι φιλότεχνοι να απολαύσουν με τη ησυχία τους τα πολύτιμα εκθέματα προτού αυτά μεταφερθούν πίσω στις αίθουσες των Μουσείων απ΄ όπου προήλθαν).
Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη περίφημη εποχιακή χοροεσπερίδα των "Απαγορευμένων Καρπών, Επικαρπίων & Ξηροκαρπίων" (Α.Κ.Ε.Ξ.), με συμμετοχή πλήθους κόσμου, καλλιτεχνών, μουσουργών, αργοναυτών, αργοσχόλων και λοιπών προοδευτικών δυνάμεων του τόπου - ενώ προβλέπεται τρελό κέφι και γλέντι μέχρι πρωίας ή, τουλάχιστον, μέχρι τα μεσάνυχτα - προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα με τυχόν Λυκανθρώπους, Σταχτοπούτες, κλπ.
Παρακαλούμε να μεταλαμπαδεύσετε το μήνυμα αυτό και στους λοιπούς ενδιαφερόμενους, συναδέλφους και μη, ειδικότερα δε στους μη έχοντες εμαιλ, εργασία, τηλέφωνο, μαγνητόφωνο, φερέφωνο, μεγάφωνο, κλπ., και ευελπιστούμε να σας δούμε όλους & όλες εκεί!
Και μην ξεχνάτε: Τα πάντα απαγορεύονται, οι πολικές αρκούδες όχι.
(Εκ της διευθύνσεως)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου